Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Succesvolle turnploeg te gast bij Jeroen Pauw

Succesvolle turnploeg te gast bij Jeroen Pauw

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - De Nederlandse turners plaatsten zich afgelopen weekend als team voor de Olympische Spelen in Rio. Inmiddels is de ploeg terug in Nederland en gisteren waren ze te gast in de talkshow van Jeroen Pauw. Bekijk het hier.

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Epke, Bart, Casimir, Frank, Michel, Jeffrey en Anthony aan!