Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sijsling bijna in hoofdtoernooi München

Sijsling bijna in hoofdtoernooi München

RoadToRio

Cheer!

MÜNCHEN - Igor Sijsling heeft nog één overwinning nodig om zich te plaatsen voor het hoofdschema van het ATP-toernooi in München, Duitsland.

Deel dit artikel op social media

Sijsling was in de eerste kwalificatieronde oppermachtig tegen de Kazach Andrey Golubev: 6-2, 6-1. De Amsterdammer trakteerde Golubev nog bijna op een 'bagel', maar het wedstrijdpunt op 5-0 in de tweede set benutte Sijsling niet. Een game later verzilverde Sijsling zijn derde wedstrijdpunt wel.

Het serveren van onze landgenoot was indrukwekkend goed. Golubev maakte geen schijn van kans in de servicegames van Sijsling, die over de hele wedstrijd slechts vijf punten verloor in zijn servicegames. Hij sloeg zes aces en geen één dubbele fout. Golubev worstelde juist met zijn opslag en sloeg vijf dubbele fouten tegenover geen enkele ace.

Voor een plaats in het hoofdtoernooi op het Zuid-Duitse gravel speelt Sijsling tegen de Slowaak Jozef Kovalik of de Oostenrijker Alexander Erler.

Ga voor meer informatie over de BMW Open naar de toernooiwebsite.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Igor aan!