Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Maurits Hendriks te gast in RTL Late Night

Maurits Hendriks te gast in RTL Late Night

Coaching RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - Maurits Hendriks was woensdagavond te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Exact honderd dagen voor het begin van de Olympische Spelen in Rio vertelde de chef de mission over hoe TeamNL ervoor staat. Bekijk het item hier:

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!