Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Li Jie en Eerland struikelen op OKT

Li Jie en Eerland struikelen op OKT

RoadToRio

Cheer!

HALMSTAD - Li Jie en Britt Eerland hebben hun eerste kans op olympische kwalificatie niet weten te benutten. Bij het olympisch kwalificatietoernooi in het Zweedse Halmstad werden beiden in hun groep voortijdig uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Li Jie, de nummer 24 van de wereld, begon nog wel overtuigend met een klinkende zege op de Litouwse Egle Stuckyte (11-2, 11-1, 11-5, 11-3), maar daarna ging ze onderuit tegen de Roemeense Daniela Dodean (ITTF-69): 6-11, 10-12, 11-6, 5-11, 4-11.

Eerland, de nummer 93 van de mondiale tafeltennisladder, redde het niet tegen de Slowaakse Barbora Balazova (ITTF-81): 3-11, 6-11, 7-11, 9-11.

De Nederlandse speelsters krijgen nog een laatste kans in het 'verliezerstoernooi', waarin 56 speelsters strijden om de laatste twee olympische tickets.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie en Britt aan!