Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Lars is de eerste badmeester HHH in Rio

Lars is de eerste badmeester HHH in Rio

Holland Heineken House TeamNL Events

Cheer!

HILVERSUM - Edwin Evers heeft maandagochtend de eerste crewmember van het Holland Heineken House Rio 2016 bekendgemaakt in de ochtendshow op Radio 538. Lars is werknemer 001 en de allereerste badmeester van het HHH! 

Deel dit artikel op social media

Het Holland Heineken House staat dit jaar in het hartje van Rio de Janeiro. Ruim 2600 mensen hebben gesolliciteerd op een baan in het HHH. Bekijk het fragment op de website van 538.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!