Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka Henk Grol bij Jeroen Pauw

Judoka Henk Grol bij Jeroen Pauw

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - Judoka Henk Grol is afgelopen weekend voor de derde keer Europees kampioen geworden. Een knappe prestatie, want hij heeft een zware tijd achter de rug. Maandag was hij te gast in de show van Jeroen Pauw, waar hij vertelt over zijn voorbereiding op Rio. Bekijk het item hier:

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Henk aan!