Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

IAM Cycling met Clement in Amstel Gold Race

IAM Cycling met Clement in Amstel Gold Race

RoadToRio

Cheer!

VALKENBURG - Stef Clement behoort tot het achttal renners waarmee wielerploeg IAM Cycling zondag deelneemt aan de Amstel Gold Race. 

Deel dit artikel op social media

De Bredanaar moest zich vorige week terugtrekken voor de Ronde van Baskenland vanwege een ontsteking aan de bijholtes. Een week eerder moest Clement door die kwetsuur afstappen in de Ronde van Catalonië.

Ploegleider Rik Verbrugghe heeft renners uit zeven verschillende landen geselecteerd. De Australiër David Tanner is de kopman in Limburgse koers.

''De Gold Race is een wedstrijd met aspecten uit Luik-Bastenaken-Luik, maar ook uit de Ronde van Vlaanderen. Het is de meest Vlaamse koers van de Ardenner klassiekers. Het is daarom moeilijk een favoriet aan te wijzen", zei Verbrugghe.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!