Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Herlings blijft domineren in MX2-klasse

Herlings blijft domineren in MX2-klasse

Cheer!

Motorcrosser Jeffrey Herlings blijft een klasse apart in de MX2-klasse. Herlings won zondag in León beide manches van de Grand Prix van Mexico. De KTM-coureur is dit seizoen nog ongeslagen, hij schreef alle tien de manches op zijn namen. "Al het harde werk betaalt zich nu uit", zegt hij na zijn zege.

Deel dit artikel op social media

Herlings werd in 2012 en 2013 wereldkampioen in de MX2-klasse, in 2014 brak hij zijn dijbeen. Ook vorig jaar moest hij door een blessure de titelstrijd staken. "Ik voel me weer zo goed als voor mijn blessures. Toen had ik veel geluk, dat hoop ik nu weer te hebben. Vijf grands prix winnen is heel bijzonder en ik hoop dat er nog meer zeges volgen." 

In het klassement om de wereldtitel gaat Herlings met 250 punten aan de leiding, dat is de maximale score na vijf GP's. De Zwitser Jeremy Seewer staat 58 punten achter op Herlings. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!