Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handbalduel tegen Oostenrijk in 3 uur uitverkocht

Handbalduel tegen Oostenrijk in 3 uur uitverkocht

RoadToRio

Cheer!

OOSTERBEEK - Minder dan twee weken na de Olympische kwalificatie van de Nederlandse handbalsters heeft de kaartverkoop voor het EK-kwalificatieduel tegen Oostenrijk opnieuw records gebroken. In 3 uur tijd waren alle beschikbare entreebewijzen voor de wedstrijd in De Maaspoort in Den Bosch verkocht.

Deel dit artikel op social media

Het duel Nederland-Oostenrijk valt in het programma van de Nationale Handbaldag. Er zullen bij de wedstrijd meer dan 2.600 supporters aanwezig zijn. Half juli komen de Oranjedames opnieuw in Nederland in actie, in een vierlandentoernooi. Tegenstanders zijn dan Montenegro, Zweden en Rusland. De wedstrijden worden gespeeld in een grotere hal, waardoor meer fans de mogelijkheid hebben om
aanwezig te zijn.

Op woensdag 1 juni speelt Oranje eerst nog uit tegen Bulgarije. Vervolgens sluiten de  Nederlandse handbalsters de EK-kwalificatie op zaterdag 4 juni om 16.00 uur in de Maaspoort in Den Bosch af tegen Oostenrijk. De ploeg van bondscoach Henk Groener gaat met zes punten uit vier wedstrijden aan de leiding en heeft een riante uitgangspositie om zich als groepswinnaar te plaatsen voor het Europees kampioenschap van 4 tot en met 18 december 2016 in Zweden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ally, Kelly, Sanne, Sanne, Marieke, Tess, Yvette, Lois, Anouk, Angela, Henk, Nycke, Martine, Danick, Angela, Lynn, Debbie, Michelle, Kelly, Laura, Jessy en Estavana aan!