Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Finaleplaatsen voor handboogschutters in China

Finaleplaatsen voor handboogschutters in China

RoadToRio

Cheer!

SHANGHAI - Handboogschutters Sjef van den Berg en Mike Schloesser zijn uitstekend op dreef op de wereldbekerwedstrijd in Shanghai. Van den Berg bereikte de finale in de olympische recurveklasse. Schloesser deed dat in de (niet olympische) discipline compound. Het is de eerste WB-wedstrijd van het seizoen.

Deel dit artikel op social media

Van den Berg versloeg de Rus Kozjin, de Canadees Duenas, de Turk Bozlar en de Mexicaan Boardman. Schloesser, die in de voorronde van de teamwedstrijd al een wereldrecord schoot, was de Salvadoraan Hernandez, de Indiër Abhishek, de Zuid-Afrikaan Badenhorst en de Australiër Brosnan de baas.

Peter Elzinga boog in de halve finales (compound) voor de Turk Demir en gaat op voor brons. Rick van der Ven en Mitch Dielemans (recurve) en Thomas van Eli (compound) werden uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sjef, Mitch en Rick aan!