Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De dag van turner Bart Deurloo

De dag van turner Bart Deurloo

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Elke dag beheert een topsporter het Twitter- en het Instagram-account van TeamNL. Woensdag was het de beurt aan turner Bart Deurloo. Hij is momenteel in Rio de Janeiro voor het Olympic Test Event, dat volgende week plaatsvindt. Bekijk hier hoe zijn dag eruitzag.

Deel dit artikel op social media

@bartdeurloo - Hah, leuke challenge @jetze_plat! Voldoen deze push-ups ook? 😊 #RoadToRio #challenge #TeamNL #snellerhogersterker

Een video die is geplaatst door TeamNL&Marianne (@echtteamnl) op 13 Apr 2016 om 2:33 PDT

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bart aan!