Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wild zevende op scratch bij omnium

Wild zevende op scratch bij omnium

RoadToRio

Cheer!

LONDEN - Kirsten Wild is bij de WK baanwielrennen in Londen het omnium begonnen met een zevende plaats op de scratch. De Nederlandse eindigde op basis van een fotofinish net achter de Belgische Jolien D'Hoore.

Deel dit artikel op social media

De Deense Amalie Dideriksen kwam als eerste over de streep voor de Italiaanse Simona Frapporti en de Britse Laura Trott. Regerend kampioene Annette Edmondson uit Australië werd achtste. De 33-jarige Wild veroverde vorig jaar bij de wereldkampioenschappen nog brons op het omnium.

De twintig deelneemsters van het omnium, dat over zes onderdelen wordt beslist, komen vandaag nog in actie op de individuele achtervolging en de afvalkoers.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kirsten aan!