Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL-sporters beheren social media TeamNL

TeamNL-sporters beheren social media TeamNL

Cheer!

PAPENDAL - Wil jij weten hoe het leven van een topsporter eruitziet? Volg dan @teamnltweets op Twitter of @echtteamnL op Instagram. Vanaf vandaag worden deze accounts iedere dag beheerd door een topsporter op weg naar de Olympische of Paralympische Spelen van Rio. Zo ontdek je hoe #EchtOranje eruitziet!

Deel dit artikel op social media

Handbalkeepster Tess Wester is de eerste die de 'twitterhandle' beheert.

Ga naar @teamnltweets

Ga naar @echtteamnl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!