Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oranje-cricketers winnen WK-vluggertje

Oranje-cricketers winnen WK-vluggertje

Cheer!

De Nederlandse cricketers hebben op het WK Twenty20 in India hun laatste groepsduel gewonnen van Ierland. Oranje maakte in het duel, dat vanwege de langdurige regenval ingekort was tot een vluggertje over zes overs, 59 runs.

Deel dit artikel op social media

Stephan Myburg legde een stevige basis voor dat totaal met 27 runs en ook Peter Borren (14 runs uit 9 ballen) leverde zijn bijdrage.

Ierland bleef, vooral door geraffineerd bowlen van Paul van Meekeren, steken op 47 runs. Beide landen maakten vooraf al geen kans meer op het bereiken van de hoofdfase op het WK.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!