Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

OKT tafeltennis verplaatst naar Zweden

OKT tafeltennis verplaatst naar Zweden

RoadToRio

Cheer!

LUXEMBURG - Het olympische kwalificatietoernooi voor tafeltennissers wordt gehouden in Zweden. De stad Halmstad neemt de organisatie over van Istanbul. In de Turkse stad was het volgens de internationale tafeltennisbond ETTU niet veilig genoeg, vanwege recente bomaanslagen.

Deel dit artikel op social media

Ook de datum van het toernooi is gewijzigd. In eerste instantie zou het toernooi van 6 tot en met 10 april worden afgewerkt. Dat is nu van 12 tot en met 16 april.

"We moesten de data wel veranderen om het mogelijk te maken", zegt ETTU-voorzitter Ronald Kramer. "We zijn erg dankbaar dat onze Zweedse collega's de handschoen hebben opgepakt. Ze hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om zich voor te bereiden op dit belangrijke toernooi."

Nederland heeft met Britt Eerland en Li Jie twee kansen om een olympisch ticket te bemachtigen. Er ligt per land slechts één startbewijs voor Rio klaar op het OKT. Li Jiao heeft zich al geplaatst voor Rio.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie, Britt en Jiao aan!