Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nageeye grijpt naast Nederlands record bij CPC

Nageeye grijpt naast Nederlands record bij CPC

RoadToRio

Cheer!

DEN HAAG - Abdi Nageeye's poging het Nederlands record op de halve marathon te verpulveren is mislukt; hij liep in Den Haag een tijd van 1.02. Het Nederlands record staat sinds 1999 op naam van Greg van Hest met 1.01.10.

Deel dit artikel op social media

De 42ste editie van de CPC Loop Den Haag werd gewonnen door Edwin Kipyego uit Kenia.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Abdi aan!