Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers laten Champions Trophy schieten

Hockeyers laten Champions Trophy schieten

RoadToRio

Cheer!

PAPENDAL - De Nederlandse hockeyers laten de Champions Trophy in Londen aan zich voorbijgaan. De technische staf van Oranje vindt het toernooi, dat van 10 tot en met 17 juni duurt, niet passen in de voorbereiding op de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

De hockeyvrouwen doen wel mee aan het tweejaarlijkse toernooi. Dit evenement duurt van 18 tot en met 26 juni en wordt eveneens in de Britse hoofdstad afgewerkt.

De Oranjevrouwen verloren in 2014 de finale van de Champions Trophy van Australië. De mannen van bondscoach Max Caldas eindigden twee jaar geleden als vijfde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max, Valentin, Robbert, Sander, Seve, Pirmin, Mink, Bob, Jeroen, Mirco, Rogier, Billy, Glenn, Thierry, Robert, Lars, Jelle, Niek, Sander, Bjorn, Hidde, Jaap, Roel, Sam, Constantijn, Joep en Jorrit aan!