Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Guerdat wint WB, Smolders tweede

Guerdat wint WB, Smolders tweede

RoadToRio

Cheer!

GOTENBURG - Harrie Smolders heeft in de WB-finale voor springruiters beslag gelegd op de tweede plaats. De ruiter uit Lage Mierde moest in Göteborg alleen Steve Guerdat voor zich dulden.

Deel dit artikel op social media

De Zwitser, die vorig jaar in Las Vegas ook de wereldbeker won, begon als leider aan de slotdag. Hij bleef met Corbinian, net als Smolders (op Emerald) en Daniel Deusser (Cornet d'Amour), foutloos in de beide omlopen. Smolders was een fractie sneller dan Deusser.

Maikel van der Vleuten wipte met Verdi een balk uit de lepels en eindigde in de Zweedse hoofdstad als elfde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Harrie en Maikel aan!