Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

EK Boksen voor vrouwen 2016 niet naar Nederland

EK Boksen voor vrouwen 2016 niet naar Nederland

RoadToRio

Cheer!

DEN HAAG - De EUBC (Europese Boksbond) heeft dinsdag Sofia (Bulgarije) aangewezen op te treden als gastheer voor de Europese kampioenschappen boksen voor dames in 2016. Er waren twee kandidaten over gebleven: Nederland en Bulgarije.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse Boksbond betreurt deze beslissing omdat de organisatie van ‘eigen’ (inter)nationale boksevenementen één van de doelstellingen is voor de toekomst.

Boris van der Vorst, voorzitter van de Boksbond en onder meer verantwoordelijk voor de internationale contacten: “We hebben veel tijd in de kandidatuur gestoken. Wij zijn het ministerie van VWS en de Gemeente Rotterdam (Rotterdam Topsport) veel dank verschuldigd voor de steun die zij ons hebben gegeven om de kandidaatstelling mogelijk te maken. Een woord van dank ook aan de vertegenwoordigers van NOC*NSF die onze plannen ook hebben gesteund”.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nouchka en Alicia aan!