Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Derde brons alpineskiester Jochemsen in wereldbekerfinale

Derde brons alpineskiester Jochemsen in wereldbekerfinale

EK en WK

Cheer!

ASPEN – Paralympisch alpineskiester Anna Jochemsen heeft haar derde bronzen medaille veroverd tijdens de finale van de IPC World Cup in het Amerikaanse Aspen. Net als gisteren werd de Utrechtse derde op de afdaling. De overwinning ging opnieuw naar Marie Bochet uit Frankrijk.

Deel dit artikel op social media

Het podium van de tweede afdaling in Aspen was een kopie van gisteren: Bochet, de Amerikaanse Stephanie Jallen en Jochemsen. De Française pakt ook de eindzege in de wereldbeker afdaling. Jochemsen werd met dank aan onder andere vier podiumplaatsen tweede in dat klassement.

Morgen en vrijdag staat er voor de alpineskiërs nog een Super-G op het programma. Daarna wordt ook het totaalklassement van de IPC World Cup opgemaakt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!