Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Boom denkt na over combinatie cross en weg na aanbod Nijs

Boom denkt na over combinatie cross en weg na aanbod Nijs

RoadToRio

Cheer!

Lars Boom gaat mogelijk het wegwielrennen en het veldrijden combineren. De Nederlander in dienst van Astana stelt dat een programma waarin die twee disciplines worden gecombineerd ''misschien heel goed zou kunnen''.

Deel dit artikel op social media

Boom reageerde op een bericht uit Belgische media. Daarin zei Sven Nijs, die onlangs stopte als veldrijder en nu als ploegleider gaat werken bij Telenet-Fidea, dat hij Boom graag in zijn ploeg wil hebben.

''De interesse vanuit de ploeg van Nijs is er zeker. Na Parijs-Roubaix ga ik eens kijken naar de toekomst. Ik zou best wat meer crossen willen rijden, maar ik zou het zonde vinden om de klassiekers niet meer te rijden'', vertelt Boom aan de NOS.

De 30-jarige Brabander kroonde zich in 2008 tot wereldkampioen veldrijden, maar na het WK van 2009 richtte hij zich volledig op de weg. De laatste tijd rijdt hij ook weer veldritten. Op het afgelopen WK veldrijden werd Boom veertiende.

Hij liet na het wereldkampioenschap in Heusden-Zolder al weten dat hij zichzelf ook in de volgende winter wel wat crossen ziet rijden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lars aan!