Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Roy Korving in finale Chemie Pokal

Bokser Roy Korving in finale Chemie Pokal

RoadToRio

Cheer!

CHEMNITZ - Roy Korving heeft de de finale van de 43ste Chemie Pokal in Chemnitz/Halle bereikt. De twee andere boksers van TeamNL, Enrico LaCruz en Max van der Pas, werden uitgeschakeld. 

Deel dit artikel op social media

Roy Korving (91 kilo) overklaste Igor Jakubowski (zilveren medaillewinnaar bij het EK 2015) met 3-0. In de volgende ronde kreeg tegenstander Igor Teziev uit Duitsland van de ringarts geen toestemming om verder te boksen. Korving komt vrijdag in de finale uit de Rus Sadam Magomedov, nummer drie bij de European games 2015 en in dat jaar ook Russisch kampioen.

Enrico LaCruz (60 kilo) had zijn eerste partij met 3-0 van Adthe Gashi (Duits Kampioen in 2014 en zilveren medaille- winnaar bij het Duits Kampioenschap in 2015) gewonnen maar moest daarna met 0-3 zijn meerdere erkennen in de Engelsman Callum French.

Max van der Pas (75 kilo) begon met een zege van 2-1 tegen de Mongoolse kampioen Narmandakh Shinebayar maar boog in de halve finales met 1-2 het hoofd voor de Duitser Xhek Pascali.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max, Enrico en Roy aan!