Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Blokhuijsen is ziek, maar begint wel aan tweede dag WK

Blokhuijsen is ziek, maar begint wel aan tweede dag WK

EK en WK

Cheer!

BERLIJN - Pech voor Jan Blokhuijsen. De 25-jarige schaatser, die tweede staat in het klassement van de WK allround, is vannacht ziek geworden. Blokhuijsen heeft last van buikkrampen. Hij begint wel aan de tweede dag van het toernooi, maar of hij fit genoeg is moet nog blijken.

Deel dit artikel op social media

Klassementsleider Sven Kramer ziet de ene na de andere concurrent afhaken. Zaterdag nam Denis Joeskov na de 500 meter afscheid van het toernooi vanwege een liesblessure. Bart Swings ging op de 5.000 meter onderuit.

Vandaag staan de 1.500 meter en de 10.000 meter op het programma. Het toernooi is van begin tot eind te volgen op NPO 1 en via de livestream.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!