Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens naar tweede ronde San Antonio

Bertens naar tweede ronde San Antonio

RoadToRio

Cheer!

SAN ANTONIO - Kiki Bertens heeft de tweede ronde bereikt van het WTA-toernooi in het Amerikaanse San Antonio. De Wateringse nummer 110 van de wereld won overtuigend van de Braziliaanse Telenia Pereira, die op de wereldranglijst zestig plaatsen hoger staat: 6-3, 6-3.

Deel dit artikel op social media

Bertens kreeg in de hele partij slechts drie breakpoints tegen. Ze werkte er twee weg. De nummer een van ons land treft in de tweede ronde Donna Vekic. De Kroatische won vorig jaar in Tasjkent het enige eerdere duel met Bertens.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!