Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilduo Mulder/De Koning zevende in Nacra

Zeilduo Mulder/De Koning zevende in Nacra

RoadToRio

Cheer!

CLEARWATER - Mandy Mulder en Coen de Koning zijn dinsdag, op de openingsdag van het WK zeilen in de Nacra 17, zevende geworden in de eerste race. De deelnemers in deze olympische catamaran konden dinsdag voor de kust van Florida bij Clearwater maar één keer het water op. Het Franse koppel Billy Besson/Marie Riou was de beste. Mulder en de Koning hebben zich al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

De zeilsters in de 49erFX moeten geduld hebben tot woensdag. Nina Keijzer en Claire Blom kunnen tijdens het titeltoernooi definitief hun ticket naar Rio de Janeiro bemachtigen door ook aan de eis van NOC*NSF, top acht in het geschoonde landenklassement, te voldoen. Annemiek Bekkering en Annette Duetz, in het directe duel met Keijzer en Blom verslagen, doen ook mee.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Coen en Mandy aan!