Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zegers en Van Veen aan de leiding op WK 470

Zegers en Van Veen aan de leiding op WK 470

RoadToRio

Cheer!

BUENOS AIRES - De zeilsters Afrodite Zegers en Anneloes Van Veen gaan na de tweede dag van het WK 470 aan de leiding in het klassement. Zegers & Van Veen wonnen op dinsdag de enige race van de dag. Woensdag staan er drie races op het programma. De afsluitende medalrace is zaterdag 27 februari.

Lastige omstandigheden en een goede start
Afrodite Zegers: "Het was een lastige dag voor iedereen met een hoop stroom en weinig wind." Waar het duo op maandag als vierde en tiende eindigde en moeite had om goed te starten was dat probleem op de tweede dag opgelost. Afrodite Zegers: "De start van de wedstrijd was goed. Daarna leek de game ook simpeler." Anneloes van Veen vult haar stuurvrouw aan: "We gingen hard en hebben het spelletje slim gespeeld. Dat heeft ons naar de voorkant van het veld gebracht."

Klassement
1. Zegers & Van Veen, NED, 5 / 15 pnt.
2. Bolger & Shevitz, USA, 5 / 16 pnt.
3. Haeger & Provancha, USA, 5 / 21 pnt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anneloes en Afrodite aan!