Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK afstanden: het complete programma

WK afstanden: het complete programma

Cheer!

KOLOMNA - Van donderdag tot en met zondag worden in Kolomna de WK afstanden verreden. De NOS doet uitgebreid verslag van de wedstrijden op televisie, radio, internet en Teletekst.

Deel dit artikel op social media

Wat mag je zeker niet missen?

Sven Kramer gaat op de eerste dag voor goud op de 10.000 kilometer, de titel die hij in 2009 voor het laatst veroverde. Wereld- en olympisch kampioen Jorrit Bergsma is er niet bij. Wereldrecordhouder Ted-Jan Bloemen lijkt Kramers voornaamste concurrent voor het goud. Zaterdag rijdt de Fries ook nog de vijf kilometer.

Ook op die dag hervatten Kjeld Nuis en Pavel Koelizjnikov hun boeiende strijd op de 1.000 meter. Tijdens de wereldbekerwedstrijden in Stavanger verloor Nuis twee keer nipt. In Kolomna zal hij de Rus af willen troeven.

En wat kan Jorien ter Mors? Zij rijdt de 500, 1.000 en 1.500 meter. In Stavanger liet de olympisch kampioen op de schaatsmijl zien zich ook op de sprintnummers met de wereldtop te kunnen meten, met de derde plaats op de 500 meter en winst op de 1.000 meter. Haar toernooi begint op vrijdag.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!