Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wild wint eerste etappe Ronde van Qatar

Wild wint eerste etappe Ronde van Qatar

RoadToRio

Cheer!

Kirsten Wild heeft de eerste etappe gewonnen in de Ronde van Qatar. De Hitec-renster troefde de Italiaanse Annalisa Cuccinotta en de Australische Lizzie Williams af in de massasprint af.

Deel dit artikel op social media

Wild won de ronde vier keer eerder, eindigde één keer als derde en won ook al negen keer een etappe in Qatar.

De vele vluchtpogingen in de eerste rit over 97 kilometer van en naar Doha werden door de ploegen met de sprinters snel weer tenietgedaan. Ook Moniek Tenniglo, die in in de laatste kilometers nog probeerde aan de wurggreep te ontsnappen, kreeg geen ruimte.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kirsten aan!