Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Waterpolosters op OKT niet tegen Cuba

Waterpolosters op OKT niet tegen Cuba

RoadToRio

Cheer!

GOUDA - De Nederlandse waterpolosters zullen op het olympisch kwalificatietoernooi in Gouda niet tegen Cuba spelen, maar tegen Duitsland.

Deel dit artikel op social media

D Cubaanse zwembond heeft de ploeg teruggetrokken voor het OKT, dat eind maart wordt gehouden. Door het afzeggen van Cuba mag Duitsland alsnog meedoen aan het toernooi. De nummers twee (Oranje) en acht (Duitsland) van het afgelopen EK treffen elkaar op 24 maart.

Rusland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Italië zijn de overige tegenstanders van Oranje. De Verenigde Staten, Spanje, Griekenland, Japan, Zuid-Afrika en Canada vormen de andere groep. Er staan vier olympische tickets op het spel in Gouda.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Isabella, Lieke, Nomi, Dagmar, Yasemin, Bente, Sabrina, Laura, Amarens, Arno, Vivian, Marloes, Laura, Jalou, Debby, Maud, Leonie en Kitty Lynn aan!