Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Personeel gezocht voor het Holland Heineken House!

Personeel gezocht voor het Holland Heineken House!

Holland Heineken House TeamNL Events

Cheer!

ARNHEM - Wil jij als vrijwilliger deel uitmaken van een fantastische, unieke ervaring tijdens de Olympische Spelen in het Holland Heineken House in Rio de Janeiro? Lees dan snel verder: aanmelden kan tot en met 14 februari!

Deel dit artikel op social media

Het Holland Heineken House is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers met een trots oranje sporthart, die in de periode van 15 juli tot en met 28 augustus beschikbaar zijn. Als crew member wordt er veel van je verwacht: werken in het Holland Heineken House vraagt het maximale van jouw kwaliteiten, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en teamspirit. Beschik je tevens over een gezonde dosis humor, een no-nonsense mentaliteit en ben je in een goede fysieke gezondheid? Heb je ervaring in de horeca-, event- en/of leisure-branche en weet je wat het is om langere tijd van huis te zijn? Dan ben jij misschien wel de gouden kandidaat voor in het Holland Heineken House!

De crew in het Holland Heineken House is minimaal 21 jaar, spreekt zowel goed Nederlands als Engels en beschikt over minimaal een (bijna) afgeronde HBO opleiding. Een geldig paspoort dat na aankomst in Brazilië nog tenminste zes maanden geldig is, is vereist. Spreekvaardigheid in de Portugese taal is een pré.

Meer info? Kijk snel op www.hollandheinekenhouse.nl!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!