Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympische toppers dineren bij Linda de Mol

Olympische toppers dineren bij Linda de Mol

RoadToRio

Cheer!

In aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro organiseert TeamNL diverse thematische bijeenkomsten voor sporters om hen optimaal voor te bereiden op de Olympische zomer. Hierbij treedt TeamNL vaak buiten de wereld van sport om tot nieuwe kennis en inzichten te komen die onze sporters helpen een volgende stap te nemen.

Deel dit artikel op social media

In het kader van het TeamNL Excellence Program vond deze week een bijzondere ontmoeting plaats tussen een aantal van de meest succesvolle sporters en presentatrice en mediamagnaat Linda de Mol. In het najaar had een groep sporters van TeamNL ook al een ontmoeting met ondernemer Duncan Stutterheim.

Linda de Mol nodigde de sporters bij haar thuis uit voor een diner, om samen te praten over duurzaam succes en hoe je dit kunt bereiken onder toeziend oog van een miljoenenpubliek, hoe om te gaan met torenhoge verwachtingen van je omgeving en de (inter)nationale media. En over hoe je jezelf steeds kunt blijven uitdagen en vernieuwen, zonder je basis te verliezen.

Sportoverstijgende thema's waarbij van elkaar geleerd werd, door eigen kennis en ervaringen te delen op het hoogste niveau. Chef de mission Maurits Hendriks sprak van een 'zeer waardevolle avond'. "De voorbereiding op de sportieve prestatie straks in Rio staat natuurlijk centraal in alles wat de sporters doen. We proberen ze echter op een breder vlak voor te bereiden en te laten leren van de de besten in hun vakgebied. Het is van grote waarde dat deze toppers uit verschillende sporten elkaar treffen en spreken over deze onderwerpen. Uiteindelijk zijn we straks toch een team dat ook samen in Rio moet gaan presteren. Ieder in zijn eigen sportomgeving, maar vooral ook vanuit TeamNL.

"Het zijn boeiende en openhartige avonden, die door de sporters zeer worden gewaardeerd", aldus Hendriks. "Evenals Duncan zijn we ook Linda de Mol zeer dankbaar voor haar warme gastvrijheid en bereidheid om haar waardevolle kennis met ons te delen." Linda de Mol: "Het was ook voor mij, met al die medaillewinnaars aan de keukentafel, heel inspirerend. Een heel gezellige en memorabele avond!"

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marianne, Dafne, Ranomi, Robert, Maartje, Epke en Marit aan!