Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Minidocumentaire para-dressuuramazone Nicole den Dulk

Minidocumentaire para-dressuuramazone Nicole den Dulk

RoadToRio

Cheer!

NEEROETEREN - NOC*NSF maakt in aanloop naar de Paralympische Spelen een serie minidocumentaires over Paralympische sporters op weg naar Rio. Bekijk hier de aflevering over para-dressuuramazone Nicole den Dulk. 

Deel dit artikel op social media

Klik hier om alle paralympische minidocumentaires te bekijken. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nicole aan!