Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geblesseerde De Wit sneuvelt in kwartfinale

Geblesseerde De Wit sneuvelt in kwartfinale

RoadToRio

Cheer!

DÜSSELDORF - Judoka Frank de Wit is tijdens het grandprixtoernooi in Düsseldorf in de kwartfinales uitgeschakeld. De Wit boog in de klasse tot 81 kilogram met een yuko voor de Duitser Sven Maresch en verliet met een van pijn verwrongen gezicht de tatami. Even later liet hij de herkansingen aan zich voorbij gaan met een ribblessure.

Deel dit artikel op social media

De Wit had eerder gewonnen van Adrian Lorenzo Nacimiento, Jakub Kubieniec en Ivan Felipe Silva Morales. In de klasse tot 73 kilogram viel al snel het doek voor Sam van 't Westende en Dex Elmont.

Van 't Westende verloor direct van Rok Draksic. Elmont klopte Zelimkhan Ozdojev,maar strandde tegen Khadbaatar Narankhuu.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Frank aan!