Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Week van: Jeroen van Eck en Jetze Plat in Girona

De Week van: Jeroen van Eck en Jetze Plat in Girona

Cheer!

ARNHEM - Elke maandag blikken we terug op een week van onze topsporters via social media. Deze week: twee toppers op trainingskamp in het Spaanse Girona: Paralympisch handbiker Jetze Plat en Jeroen van Eck, Nederlands en Europees kampioen mountainbiken. Kijk met ons mee naar de eerste dagen van hun trainingskamp.

Deel dit artikel op social media

Vrijdag
Jetze Plat vertrekt met de auto naar Girona. Hij heeft er ontzettend veel zin in en neemt zich voor het beste in zichzelf naar boven te halen dit trainingskamp. Jeroen was al iets eerder aangekomen in Spanje, maar heeft de eerste drie dagen met een flinke koorts op bed gelegen. Wat balen Jeroen, hopelijk kun je je gemiste dagen lekker inhalen de komende weken!

On my way to #Girona! #Spain #trainingscamp #fourweeks #bethebestyoucanbe

A photo posted by Jetze Plat (@jetze_plat) on Feb 18, 2016 at 8:11pm PST

A room with a view 👌 #aroomwithaview #trainingcamp #girona

A photo posted by Jeroen van Eck (@jeroenvaneck1) on Feb 19, 2016 at 1:21am PST

Zaterdag
Na aankomst in Girona rijdt Jetze zijn eerste trainingskilometers. Dat moet een heerlijke rit zijn geweest in de Spaanse buitenlucht, na 1500 kilometer in de auto te hebben gezeten. Jeroen probeert alle mogelijke vitaminen binnen te krijgen. Hoe kan dat beter dan met een fruitmarkt praktisch bij zijn voordeur?

Zondag
Jeroen begint de dag met een heerlijk ontbijtje in het zonnetje. Daarna stappen de mannen op de fiets, samen met de sportarts Guido Vroemen, en genieten zij van het Spaanse landschap.

A bright future ahead!💫 But first, a good breakfast! 💯

A photo posted by Jeroen van Eck (@jeroenvaneck1) on Feb 20, 2016 at 12:55am PST

Mooie trainingsdag met @jeroenvaneck1 & @guido.vroemen! #Girona #Spanje #handbiken

A photo posted by Jetze Plat (@jetze_plat) on Feb 21, 2016 at 12:31pm PST

Maandag
Het trainingskamp duurt nog ruim drie weken, maar dit was alvast een kleine terugblik op de eerste dagen. Ondertussen trainen de mannen lekker door, want zoals het weerbericht vanochtend al meldde: 10 graden en een perfecte dag om te fietsen. Zet hem op Jetze, Jeroen en Guido en geniet van de voorbereidingen!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jetze aan!