Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brons shorttrackster Van Ruijven bij wereldbeker Dresden

Brons shorttrackster Van Ruijven bij wereldbeker Dresden

EK en WK

Cheer!

Shorttrackster Lara van Ruijven heeft bij de wereldbekerwedstrijd in Dresden een podiumplaats op de 500 meter behaald. In de eindstrijd passeerde ze achter de Canadese winnares Marianne St-Gelais en de Britse Elise Christie als derde de finish.

Deel dit artikel op social media

Van Ruijven, die eerder dit seizoen al zilver op de 500 meter in Toronto binnenhaalde, hield teamgenoot Yara van Kerkhof net achter zich. De wereldbekercyclus wordt volgende week in Dordrecht afgesloten.

Van der Wart zesde

Freek van der Wart lukte het niet de A-finale op de 500 meter te bereiken. Hij eindigde in zijn halve finale als derde en moest in de B-finale aantreden. Daarin reed hij naar de tweede plaats, goed voor de zesde plaats in het eindklassement van de 500 meter.

De winst op de 500 meter was voor de Canadees Charles Hamelin, die in de eindstrijd de Rus Semen Elistratov naar de tweede plaats verwees. Brons was voor de Rus Dmitri Migoenov.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!