Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Broersen kan titel op WK indoor niet verdedigen wegens knieblessure

Broersen kan titel op WK indoor niet verdedigen wegens knieblessure

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Meerkampster Nadine Broersen kan dit indoorseizoen niet meer in actie komen vanwege een blessure aan haar knie. Ze mist onder meer de WK in Portland, waardoor ze haar titel op de vijfkamp niet kan verdedigen.

Deel dit artikel op social media

De 25-jarige Broersen liep de kwetsuur twee weken geleden op tijdens haar eerste wedstrijd van het seizoen. Ze dacht dat de pijn wel over zou gaan, maar donderdag werden de klachten naar eigen zeggen te erg.

Een mri-scan wees uit dat er een scheurtje in haar achterste kruisband zit. Broersen mist door de blessure naast de WK, gehouden van 17 tot en met 20 maart, ook de NK van komend weekeinde in Apeldoorn.

De atlete uit Hoorn reageerde op haar eigen Facebook-pagina aangeslagen op het nieuws.

"Heel hard dit. Moeilijk om nu te zeggen en te geloven, maar aankomende zomer is belangrijker met het oog op de Olympische Spelen."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nadine aan!