Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volg de taekwondoka's tijdens het OKT in Istanbul

Volg de taekwondoka's tijdens het OKT in Istanbul

RoadToRio

Cheer!

PAPENDAL – Woensdagavond zijn Reshmie Oogink, Rafik Zohri, Joyce van Baaren en Jeroen Wanrooij vertrokken naar Istanbul voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi Taekwondo. Het toernooi vindt plaats op 16 en 17 januari. Per gewichtsklasse verdienen de twee beste sporters van het toernooi een Olympisch ticket voor hun land.

Deel dit artikel op social media

Op zaterdag 16 januari komen Reshmie Oogink (dames +67kg), Joyce Baaren (dames -67kg) en Rafik Zohri (heren -68kg) in actie. Jeroen Wanrooij (heren +80kg) mag zondag 17 januari de mat op.

Wil je op de hoogte blijven van de taekwondoka's tijdens het OKT in Istanbul? Volg Reshmie Oogink dan op Twitter via @Shimmie89, Joyce van Baaren via @tkdjoyce, Jeroen Wanrooij via @jeroenwanrooij en Rafik Zohri via @OneMissionRZ. Of houd TeamNL.org in de gaten voor updates over OKT Taekwondo in Istanbul.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reshmie, Rafik, Joyce en Jeroen aan!