Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hogenkamp mist Australian Open

Hogenkamp mist Australian Open

RoadToRio

Cheer!

MELBOURNE - Richel Hogenkamp heeft zich niet kunnen plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Australian Open. De Nederlandse tennisster was in de derde en laatste ronde van de kwalificaties niet opgewassen tegen de Chinese Qiang Wang.

Deel dit artikel op social media

Hogenkamp ging met 6-2 6-3 onderuit tegen de als eerste geplaatste Qiang Wang.

In totaal maken nu drie Nederlanders hun opwachting in het eerste grandslamtoernooi van het jaar. Robin Haase, Thiemo de Bakker en Kiki Bertens zijn rechtstreeks toegelaten.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Richel aan!