Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Manon Flier mist Spelen bij plaatsing

Manon Flier mist Spelen bij plaatsing

Cheer!

NIEUWEGEIN - Volleybalster Manon Nummerdor-Flier (31) gaat niet naar het olympisch kwalificatietoernooi in januari en zal daardoor ook ontbreken op de Olympische Spelen in Rio, mocht Oranje zich daarvoor plaatsen. Ze is zwanger en zit daarom niet bij de voorselectie van bondscoach Giovanni Guidetti.

Deel dit artikel op social media


"Ik heb de laatste jaren twee grote dromen gehad, op twee totaal verschillende vlakken. Ik wilde ontzettend graag de Olympische Spelen halen, maar ook moeder worden. Uiteindelijk was die laatste droom groter'', zegt Nummerdor-Flier, die getrouwd is met beachvolleyballer Reinder Nummerdor. Ze heeft 430 interlands gespeeld. Of haar carrière definitief voorbij is, bepaalt ze later.

De voorselectie voor het kwalificatietoernooi in Turkije bestaat nog uit 22 vrouwen, met daarbij dertien speelsters die enkele weken geleden zilver wonnen op het EK in Nederland. Uiteindelijk gaan er veertien volleybalsters in januari naar Ankara.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Manon aan!