Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brons Verwijlen bij grand prix in Doha

Brons Verwijlen bij grand prix in Doha

Cheer!

Degenschermer Bas Verwijlen heeft bij het grandprixtoernooi in Doha brons in de wacht gesleept. De 32-jarige Brabander verloor in de halve finales van Fabian Kauter.

Deel dit artikel op social media

Die wedstrijd werd na een 8-8 eindstand in de verlenging pas beslist door de Zwitser, die in 2013 de mondiale nummer een was. Verwijlen zegt op Twitter "gruwelijk ziek te zijn van die treffer in de verlenging."

De toernooizege in Qatar ging naar de Rus Vadim Anochim, die Kauter met 15-10 de baas was.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!