Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Goud voor Daniel Perez op World Open Colombia

Goud voor Daniel Perez op World Open Colombia

Paralympisch

Cheer!

ARNHEM - Boccia-speler Daniel Perez heeft op het World Open Event in Cali, Colombia, een gouden medaille behaald. In de BC1 klasse won hij in een spannende finale met 4-2 van de Noor Roger Aandalen. Ook het vorige World Open Event, in Polen, werd al door Perez gewonnen.

Deel dit artikel op social media

In de BC2 klasse zette Bernd Meints met een kwartfinaleplaats zijn beste prestatie van dit jaar neer. Judith Bulthuis strandde in de achtste finale. In de teamcompetitie ging Oranje met vier overwinningen, onder meer tegen nummer vier van de wereld Slowakije, soepel door de poulefase heen. In de halve finale was daarna Hong Kong met 5-3 net te sterk. De strijd om het brons tegen China was ongemeen spannend en eindigde uiteindelijk in 7-7, waarna een tiebreak de beslissing moest brengen. Die ging uiteindelijk naar de Chinezen, waardoor het Nederlands team op de ondankbare vierde plaats eindigde.

Het volgende toernooi op de kalender is het individuele WK, in maart volgend jaar. Dit zal, net als in 2014, gehouden worden in Peking, China.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Judith, Daniël en Bernd aan!