Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beleef de Spelen van Rio 2016 op het sportstrand van Den Haag

Beleef de Spelen van Rio 2016 op het sportstrand van Den Haag

TeamNL Events

Cheer!

DEN HAAG - Iedereen die de Spelen van Rio 2016 optimaal wil beleven maar geen mogelijkheden heeft om naar Brazilië af te reizen, kan volgend jaar terecht in de gemeente Den Haag. Tijdens de Olympische Spelen van Rio wordt op het sportstrand van Scheveningen de ‘Olympic Experience Den Haag 2016’ georganiseerd. Een event dat plaatsvindt van 6 tot en met 21 augustus en is bedoeld voor sportfans, gezinnen en anderen die vanuit Nederland de Spelen van Rio optimaal willen beleven.

Deel dit artikel op social media

De Olympic Experience biedt sportfans - jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Scheveningen de Olympische Spelen en de verrichtingen van TeamNL optimaal te beleven. Het Scheveningse strand verandert dan in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sport doen, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience biedt overdag ruimte aan 4.000 bezoekers en ’s avonds aan zo’n 3000. Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen, onder begeleiding van meer dan 20 verschillende sportbonden. In de namiddag en avond kun je live de Olympische Spelen volgen op grote TV schermen en TeamNL aanmoedigen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en Olympiërs. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.

Kaarten voor de Olympic Experience gaan in de loop van dit jaar in de verkoop via www.olympicexperience.nl. De toegangsprijs voor volwassenen is 10 euro, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar 5 euro.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!