Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sifan Hassan gekwalificeerd voor Olympische Spelen op 800 meter

Sifan Hassan gekwalificeerd voor Olympische Spelen op 800 meter

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Sifan Hassan is gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016 op de 800 meter. Eerder kwalificeerde de atlete zich al voor de 1500 meter.

Deel dit artikel op social media

De Atletiekunie heeft Hassan voorgedragen op basis van haar prestatie tijdens de Diamond League-wedstrijd in Londen van 25 juli. Daar liep ze een tijd van 1.59.46 minuten en voldeed ze aan de kwalificatie-eis. NOC*NSF heeft de voordracht van de Atletiekkunie gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sifan aan!