Opening Teamnl Huis Paralympisch Prinses Margriet (1)

Prinses Margriet opent eerste TeamNL Huis tijdens Paralympische Spelen

29 augustus 2024
Redactie

Het sfeervolle Cabaret Sauvage in Parc de la Villette is het kloppende hart van het TeamNL Huis.

Prinses Margriet en NOC*NSF-voorzitter Anneke van Zanen-Nieberg openden vandaag het eerste TeamNL Huis van de Paralympische Spelen. In 2024 zijn er twee TeamNL Huizen: één voor de olympische en één voor de paralympische sporters en hun fans, vrienden en familie.

Een thuis voor Oranje

Het sfeervolle Cabaret Sauvage in Parc de la Villette is het kloppende hart, waar het draait om meer dan alleen feesten. Zo zijn er sessies en bijeenkomsten op het gebied van sport, inclusiviteit en innovatie. Natuurlijk zullen er ook huldigingen plaatsvinden in het TeamNL Huis. Op dit moment is TeamNL verzekerd van twee gouden medailles. Zowel Caroline Groot als Tristan Bangma pakten de paralympische titel tijdens het parabaanwielrennen.

Met dank aan onze partners

Zonder partners geen TeamNL Huis. Dankzij de steun van de Nederlandse Loterij, Odido, Nexperia en het Fonds Gehandicaptensport bruist het in Parijs. Het Fonds Gehandicaptensport verzorgt met All Sports Radio dagelijks een radio-uitzending vanuit het Huis. Vanuit de NOS-studio naast het TeamNL Huis wordt dagelijks live Studio Para Parijs uitgezonden, een avondprogramma met Eline de Zeeuw, die onder andere de dagelijkse sportieve hoogtepunten analyseert met oud-paralympische sporters.

Gerelateerde artikelen

Toon alle