Pexels Elina Sazonova 1850619 (1)

De Olympische Spelen kijk je live op Eurosport en HBO Max

23 juli 2024

Tussen woensdag 24 juli en zondag 11 augustus gaat alle aandacht uit naar de Olympische Spelen in Parijs. Als jij alle gouden medailles van TeamNL wilt zien of graag zelf bepaalt welke sport je live kijkt, zit je goed bij Eurosport en HBO Max. HBO Max biedt een stream aan van alle disciplines en alle sporten.

Dit artikel is gesponsord door Eurosport. Wil je weten hoe je de Olympische Spelen van Parijs het beste kan volgen? Lees dan verder of bekijk het uitgebreide artikel via eurosport.nl.

Meer informatie

Als de voorspellingen kloppen, kunnen de Nederlandse sporters voor de succesvolste Olympische Spelen ooit zorgen. Dankzij geweldige sporters als Femke Bol, Sifan Hassan, Karolien Florijn, Mathieu van der Poel, Harrie Lavreysen en Luuc van Opzeeland is een hoge klassering op de medaillespiegel mogelijk.

Wordt het aantal van 36 medailles dat werd gehaald tijdens Tokyo 2020 inderdaad overtroffen, pakt TeamNL vaker dan twaalf keer goud? Het antwoord volgt vanuit Parijs als het olympisch vuur brandt. Vanaf de openingsceremonie tot en met het doven van de vlam mis je dankzij Eurosport en HBO Max geen moment van de Olympische Spelen. Er is 3800 uur aan live sport te zien en meer dan 329 medaille-evenementen, nergens anders kun je zoveel zien van de Olympische Spelen!

Mis geen moment van Paris 2024 dankzij Eurosport en HBO Max

Op televisie staan de zenders van Eurosport van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat non-stop in het teken van Paris 2024. Desondanks is het onmogelijk om alles uit te zenden. Al is het maar omdat er rond de Eiffeltoren en verspreid over Frankrijk (en Tahiti) zoveel tegelijk gebeurt... Wil jij geen seconde missen van jouw favoriete sport of zelf beslissen naar welke sport je kijkt? Sluit een abonnement af op HBO Max!

Via HBO Max kun je alles streamen wat met de Olympische Spelen te maken heeft. Van voorronde tot finale en van jouw favoriete discipline tot de sporter waar je groot fan van bent… HBO Max heeft het allemaal! Het goede nieuws is dat je tijdens de Olympische Spelen geen extra sportpakket nodig hebt. Voor een bedrag van 5,99 euro per maand kun je alle sporten onbeperkt streamen!

HBO Max biedt streams van alle 45 sporten op Olympische Spelen

Kan jij geen moment zonder 3x3 basketbal? Kies dan voor een stream op HBO Max! HBO Max heeft alles van Paris 2024. Als je iets wilt kijken van alle 45 sporten, vind je op dit platform de juiste stream. Onze commentatoren en experts zitten voor je klaar, waardoor je uitstekend op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen, inclusief deskundige uitleg.

Uiteraard stopt sport nooit! Direct na de Olympische Spelen vind je op HBO Max alweer streams van de Tour de France Femmes, die van start gaat in Rotterdam, UFC, Vuelta a España, US Open en zelfs snooker… Want de sport gaat na de sluitingsceremonie op 11 augustus gewoon door!

Herbert Cool en Neal Petersen presentatoren programma's Eurosport

Nog los van de streams en alle live sport, maakt Eurosport tijdens de Olympische Spelen ook eigen programma’s. ‘Bonjour Paris’ om tussen 08:00 en 08:45 uur de dag mee op te starten. Live vanaf Trocadero neemt presentator Herbert Cool de dag door. Welke sporten staan die dag centraal en welke Nederlandse en Belgische atleten komen in actie? Wat worden de mogelijke medaillemomenten en wat mag je die dag sowieso niet missen?

Na alle live sport is het vervolg van de avond gereserveerd voor ‘Bone Nuit, Paris’. Deze dagelijkse liveshow wordt gepresenteerd door Neal Petersen, die je tussen 22:45 en 23:30 uur in drie kwartier bijpraat vanuit Parijs. Met alle hoogtepunten, de Nederlandse prestaties en alle belangrijke actie van de dag ben je weer helemaal op de hoogte.

Ranomi Kromowidjojo en Jip van den Bos experts van Eurosport

Nog los van alle live sport op Eurosport, waarbij de focus ligt op de Nederlandse sporters en sporten als atletiek, wielrennen, zwemmen, roeien en hockey, verzorgen onze experts Ranomi Kromowidjojo en Jip van den Bos achtergronden en analyses. Uiteraard vertellen we ook de beste verhalen uit Parijs en doen we volop interviews.

Als drievoudig olympisch kampioen gaat Ranomi voor Eurosport en HBO Max als analist en reporter aan de slag. Uiteraard analyseert  Ranomi als voormalig zwemster uitvoerig de zwemwedstrijden, maar ook doet zij verslag van verschillende andere sporten.

Voor Ranomi is dit een uitgelezen kans om niet als olympisch  sporter, maar als echte sportfan de Olympische Spelen te beleven en mooie reportages te maken van alles wat er gebeurt in Parijs. Vaste kijkers van Eurosport kennen Jip van den Bos al. Van den Bos is doorgaans commentator bij het wielrennen en kun je kennen van Kop over Kop, het programma dat werd uitgezonden tijdens de Giro d’Italia.

Nesim & Fraasie - Medaille Matties

Nesim & Fraasie geven een verfrissende en andere blik op de Olympische Spelen! De twee dompelen zich in Parijs volledig onder in alles wat te maken heeft met de Olympische Spelen. Het komisch duo laat van Paris 2024 een kant zien zoals alleen zij dat kunnen. De uitzending van Medaille Matties is elke avond om 22:00 uur beschikbaar op HBO Max en komt later op de avond ook op Eurosport 1.

Waar kijk je?

Eurosport en HBO Max zenden tijdens de Olympische Spelen van Paris 2024 de strijd om goud, zilver en brons live uit. Net als in Tokio en Peking brengen we je met een groot team van experts en commentatoren alle wedstrijden in Parijs live met alle emoties, reacties, analyses en achtergronden. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?

Gerelateerde artikelen

Toon alle