Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De laatst overgebleven uitdaging voor Jeffrey Hoogland op de kilometer. Na het succesvol verdedigen van zijn wereldtitel op deze afstand afgelopen augustus, is Jeffrey direct in voorbereiding gegaan voor een wereldrecordpoging. Het huidige record staat met 56,303 seconden op de naam van François Pervis uit Frankrijk. Bekijk nu de voorbereiding van de baanwielrenner!

Powered by Nederlandse Loterij.