Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Succesvolle individuele olympische optredens in Tokio. En nu is het tijd voor synchroon. Schoonspringsters Celine van Duijn en Inge Jansen hebben hun individuele ambities op een laag pitje gezet en hebben samen één doel voor ogen: als schoonspringduo naar Parijs 2024. En met allebei een andere aanloop vraagt dat veel van hunzelf en elkaar.