Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Samen in het krachthonk tijdens de Olympische Spelen van Tokio. Daar ontstond het idee om elkaars sport eens uit te proberen. Zo gezegd, zo gedaan. Hoe vergaat het synchroonzwemsters Noortje en Bregje de Brouwer op de BMX-baan? En hoe goed kunnen Laura en Merel Smulders synchroonzwemmen? Je ziet het in deze eerste aflevering van TeamNL SportSwap!

Deze serie is mogelijk gemaakt door Nederlandse Loterij.