Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zusjes De Brouwer: leukste is samen hetzelfde doel hebben

Zusjes De Brouwer: leukste is samen hetzelfde doel hebben

Video

Cheer!

Synchroonzwemsters Noortje en Bregje de Brouwer werken iedere dag samen om hun grote doel te bereiken: meedoen aan de Olympische Spelen in Tokio. Vanaf vrijdag gaan de tweelingzussen hun kunsten vertonen tijdens de WK synchroonzwemmen in Gwangju.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Noortje en Bregje aan!