Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bart Deurloo zet een punt achter zijn carrière als topturner. Tot en met de Olympische Spelen van Parijs in 2024 gaat de Zuid-Hollander aan de slag als coach binnen de Nederlandse mannenselectie.  

De 31-jarige Deurloo veroverde op de WK in 2017 het brons op rekstok. Ook nam de vijfvoudig nationaal kampioen op de meerkamp deel aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro en Tokio. In Rio werd hij vijftiende in de meerkampfinale. Vijf jaar later eindigde hij in Tokio in de rekstokfinale na een val als zevende.

Bekijk de documentaire Druk, waarin Bart Deurloo zijn bijzondere verhaal vertelt door middel van muziek.